buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Beuf Bourguignon
En verdensklassiker som representerer det franske bondekjøkken. Her smelter den kraftige smaken av storfekjøtt, bacon og rødvin sammen etter et langt opphold i gryta.

Publisert: 27.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
700 g storfekjøtt av høyrygg eller bog, uten bein
2 ss smør
1 ½ ts salt og ½ ts pepper
4 dl rødvin
3 dl kjøttkraft
1 laurbærblad
1 ts tørket timian
2 gulrøtter
10 sjalottløk
150 g bacon
200 g sopp

Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i terninger. Brun det raskt i en varm panne i litt smør. Brun små porsjoner av gangen. Ha kjøtt i en gryte og dryss over salt og pepper.
2. Hell over kraft, vin, laurbærblad og timian og varm opp til kokepunktet. Senk varmen og la gryta småputre. Brukes høyrygg eller bog bør kjøttet trekke i ca. 60 minutter før løk og gulrot tilsettes.
3. Rens løk og gulrøtter, småløk kan brukes hele, vanlig løk deles i båter. Gulrøttene skjæres i staver. Ha grønnsakene over i gryta og la det trekke i ca. 30 minutter.
4. Del soppen i skiver eller båter og fres den lett i panna. Bacon skjæres i strimler og brunes raskt. Ha dette over i gryta rett før servering. Smak til med salt og pepper.
Server med kokte poteter, ris eller godt brød.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat