buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Bhuna Beef Pappar
Bhuna Beef Pappar er en klassisk pakistansk rett med masse gode kryddersmaker.

Publisert: 04.jul.2015 04:00
Oppdatert: 04.jul.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g flatbiff av storfe

2 ss olje til steking

240 g langkornet middagsris

krydderblanding

1/2 ts malt spisskummen

1 ts malt koriander

1 ts malt kanel

1 ts malt fenugreek (fås i innvandrerbutikker)

1/2 ts chilipulver

1 ts rispulver

1 g malt gurkemeie

3 ts malt ingefær

1 finhakket løk

3 hvitløk

1 ss frisk ingefær

1 dl brun eddik, 7 %

1 1/2 dl oksekraft eller buljong

1 ts sukker

1 ts salt og 1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Kok ris etter anvisning på pakken. Bland i sammen spisskummen, koriander, kanel, fenugreek, chilipulver, rispulver, gurkemeie og malt ingefær.

2. Stek kjøttet i en varm stekepanne med olje. Når kjøttet er brunt, ta det ut. Stek deretter løk, hvitløk og ingefær. Når løken er blank, tilsett kjøttet og krydderblandingen.

3. Tilsett deretter eddik, kraft, sukker, salt og pepper. Legg på lokk og kok til kjøttet er mørt. Bruk matpapir som «tallerkener». Serveres med ris.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat