buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Biff Creole
Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA.

Publisert: 07.apr.2014 04:00
Oppdatert: 07.apr.2014 04:00

2 biffer à 180 g

1 ss olje eller margarin til steking

½ ts salt

¼ ts hot beauty spice, ev. pepper

½ løk

1 stilkselleri

1 grønn paprika

1 båt hvitløk

1 boks hakkete hermetiske tomater

¼ ts kajennepepper

ca. ½ ts sukker

1 ½ dl hurtigris

1 dl reker eller krepsehaler

Slik gjør du:

1. Kok risen etter anvisning på pakken og bland inn ferdig rensete reker når risen er ferdig kokt.

2. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler fram.

3. Kutt løk, paprika og stilkselleri i biter, hvitløken hakkes. La dette få surre i panna sammen med biffen de siste par minuttene. Tilsett hakkete tomater, og smak til med kajennepepper og sukker

Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat