buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Biff Creole
Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA.

Publisert: 17.jan.2015 04:00
Oppdatert: 17.jan.2015 03:59

Ingredienser 2 porsjoner:2 biffer à 180 g1 ss olje eller margarin til steking½ ts salt¼ ts hot beauty spice, ev. pepper½ løk1 stilkselleri1 grønn paprika1 båt hvitløk1 boks hakkete hermetiske tomater¼ ts kajennepepperca. ½ ts sukker1 ½ dl hurtigris1 dl reker eller krepsehalerSlik gjør du:1. Kok risen etter anvisning på pakken og bland inn ferdig rensete reker når risen er ferdig kokt.2. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler fram.3. Kutt løk, paprika og stilkselleri i biter, hvitløken hakkes. La dette få surre i panna sammen med biffen de siste par minuttene. Tilsett hakkete tomater, og smak til med kajennepepper og sukker(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat