buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Biff Lindstrøm
Retten er oppkalt etter den norske polarkokken Adolf Henrik Lindstrøm, som holdt de mer kjente polarheltene friske og sunne på flere ekspedisjoner. Selv om han var norsk er retten mest kjent i Sverige.

Publisert: 18.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kjøttdeig
1 ts salt og ¼ ts pepper
1 egg
1 dl melk
2 kokte poteter i små terninger
2 ss finhakket løk
2 ss finhakkete syltende rødbeter
2 ss sylteagurk, hakket
1 ss kapers
2 ss smør eller olje til steking

Slik gjør du:
1. Bland kjøttdeigen med salt og pepper og rør inn melk og egg som er sammenpisket.
2. Rør poteter, løk, rødbeter og agurker inn i deigen, sammen med kapers.
3. Formes til 8 litt høye biffer. Brun smør i en stekepanne og stek biffene på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
Serveres ofte med stekte poteter, speilegg og syltende rødbeter.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat