buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Biff med baktanke

Publisert: 14.apr.2008 08:39
Oppdatert: -
Hvilke baktanker du har med å servere denne lekre retten, får du selv stå for. Men det bruker å fungere…
2 ytrefileter storfe à 200 g
1 ss margarin eller olje
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Grønnsaksragu 1 gulrot
1 knollselleri (sellerirot)
12 sukkererter
1 ss hakket, frisk bladpersille
1 ss olivenolje
Rødvinssaus 2 1/2 dl rødvin
1 stk. sjalottløk
2 1/2 dl oksekraft
50 g usaltet meierismør
1/4 ts salt
1/4 ts nykvernet pepper

Slik gjør du
1. Krydre biffene med salt og pepper.
2. Vask og skrell grønnsakene og del dem i staver ca. 4 cm lange. Forvell dem i kokende vann i ca. 3 minutter. Ta grønnsakene opp med hullsleiv og la de renne av seg på kjøkkenpapir. Fres grønnsakene i olje et par minutter før servering.
3. Sjalottløk skrelles og finkuttes. Ha løken i en gryte og tilsett rødvin. Kok opp og la det koke til en marmelade. Tilsett kraft og la det koke inn til halv mengde, ca. 15 minutter.
4. Sil av sausen og rør inn terninger med kaldt smør. Smak til med salt og pepper.
5. Kok ris med villrisetter anvisning på pakken.
6.Brun biffene påsterk varme.Etterstek biffene på lavere temperatur i2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat