buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Biff med blåmuggost
Er du sugen på et stykke godt og saftig kjøtt, er det ikke usannsynlig at ordet biff dukker opp i hodet ditt. Her er det osten som fungerer som saus, og gir masse smak som matcher tilbehøret.

Publisert: 14.feb.2015 04:00
Oppdatert: 14.feb.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:4 biffer av mørbrad2 ss margarin til steking1 ts salt1/2 ts pepper200 g gorgonzola eller annen blåmuggost200 g frisk sjampinjong i skiver2 ss olje til steking100 g rucola8 røde cherrytomater2 stilker finhakket frisk rosmarinsalt og kvernet pepperSlik gjør du:1. Brun biffene på begge sider på sterk varme. Senk varmen og etterstek i 2-3 minutter på hver side (medium stekt). Legg på en god skive blåskimmelost og sett dem til side mens du tilbereder tilbehøret.2. Varm oljen og fres sjampinjongene i noen minutter. Tilsett rucola og cherrytomater det siste minuttet. Dryss over hakket rosmarin og smak til med salt og kvernet pepper.Server med små poteter. Vil du ha det litt mildere, kan du erstatte blåmuggosten med brie eller annen ost.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat