buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Biff med brie
Prøv en ny vri! Ristete pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgelé gir en mild og aromatisk smak.

Publisert: 03.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 biffer, indrefilet eller ytrefilet
2 ss margarin
1 ts salt og ½ ts pepper
4 skiver bifftomat
200 g brie
2 ss pinjekjerner
4 ts ripsgelé
Slik gjør du:
1. Krydre biffene og brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Stek pinjekjernene forsiktig i panna, mens biffene stekes.
2. Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene over osten. Legg litt ripsgelé på toppen.
3. Legg lokk på panna og la osten smelte.
Server med en grønn salat.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat