buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Biff med rotfruktrisotto

Publisert: 13.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
(2 porsjoner)
En fargerik og lettlaget risotto med gulrot og sellerirot.
400 g biff av ytrefilet storfe
1 ts sesamfrø
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss margarin eller olje til steking

Risotto
1 løk
1 båt hvitløk
200 g knollselleri (sellerirot)
1 gulrot
½ ss smør
1 dl arborioris (risottoris)
2 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 ss hakket bladpersille
Slik gjør du
1. Finhakk løk og hvitløk. Skjær sellerirot og gulrøtter i små biter.
2. Stek grønnsakene i en gryte med smør. Rør inn risen og la det surre i 1 minutt. Hell over buljong og kok under lokk i ca. 15 minutter.
3. Krydre kjøttet med sesamfrø, salt og pepper. Stek kjøttet i margarin på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler fram. La biffene hvile i 5 minutter.
4. Rør inn persille i risottoen. Serveres gjerne med salat ved siden av. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat