buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Biff og mørkt øl
Festgryte med biff og mørkt øl sier fest! La biff, øl og andre godsaker putre på ovnen mens du selv gjør de siste forberedelsene til vennemiddagen.

Publisert: 02.jul.2016 04:01
Oppdatert: 02.jul.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g ytrefilet av storfe

2 dl mørkt øl

1 kjøttbuljongterning

1 ss soyasaus

2 ss tomatpuré

2 ss frisk timian, finhakket

1 løk, finhakket

2 båter hvitløk, finhakket

1 ts salt og 1 ts pepper

200 g sopp, gjerne østerssopp

2 gulrøtter

2 persillerøtter

1 ts maisstivelse (maisenna)

3 dl basmatiris

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i strimler. Bland øl, buljong, soyasaus, tomatpuré og timian i en gryte. Kok opp og la det koke i 2 minutter.

2. Brun kjøtt, løk og hvitløk på sterk varme, ha det over i gryten. Ha i salt og pepper og la det småkoke på svak varme i 45 minutter.

4. Skjær sopp i båter og gulrot og persillerot i staver. Tilsettes når det er 10 minutter igjen av koketiden.

5. Rør maisenna ut i litt vann og rør det ned i gryten i en tynn stråle. Kok opp og la det tykne. Serveres med ris eller bulgur.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat