22. okt
 
Biff-sandwich
Lyst på noe godt, men har dårlig tid? Biff, tomat og brød er tingen.

Publisert: 23.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 2 porsjoner:
200 g biff av ytrefilet storfe
1 ss smør
4 skiver brød
2 tomater
1 løk
1 ss frisk timian
1 ss rødvinseddik
2 ss olivenolje
½ ts salt og ½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Start med å lage en tomatsalat av tomatskiver, hakket løk, litt timian, olivenolje og vineddik.
2. Del biffkjøttet i 8 like store biter. Krydre med salt og pepper, og stek i varm panne med litt smør i 2-3 minutter. La kjøttet hvile litt på en varm tallerken mens du forbereder brødet.
3. Drypp litt olivenolje på brødskivene og stek dem i stekepannen til de er gylne. Anrett lagvis på tallerken og pynt gjerne med litt friske urter. Server med en gang.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke