buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Biffpai
Biffpai er hyggelig gjestemat. Med strimler av ytrefilet, spinat, grillet paprika og fullkornbunn er dette en smaksrik pai.

Publisert: 04.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser:
300 g biffkjøtt i strimler
2 ss olje
½ ts salt og ¼ ts pepper
½ pk. frisk spinat
20 g pinjekjerner
2 grillete paprikaer, hermetisk
15 svarte oliven
3 egg
3 dl melk
Paibunn:
125 g smør
200 g fullkornshvetemel
2 ss vann

Slik gjør du:
1. Kna fullkornshvetemel og smør sammen, tilsett kaldt vann og bland det godt til en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Forstek bunnen på 200 °C i 12-15 minutter til den er litt gyllen.
2. Brun biffstrimler i olje i en panne, krydre med salt og pepper. Tilsett spinat og pinjekjerner og la det steke noen minutter. Ha i paprika og oliven på slutten. Legg stekt kjøtt og grønnsaker over i paiformen, tilsett sammenvispet egg og melk. Stek paien i ca. 35-40 minutter.(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat