buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Biffpai
Biffpai er hyggelig gjestemat. Med strimler av ytrefilet, spinat, grillet paprika og fullkornsbunn er dette en smaksrik pai som både vil glede og mette selskapet.

Publisert: 10.mar.2017 06:25
Oppdatert: 10.mar.2017 09:59

Ingredienser 8 porsjoner:

300 g biffkjøtt i strimler

2 ss olje

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

1⁄2 pk. frisk spinat

20 g pinjekjerner

2 hermetiske grillete paprika

15 svarte oliven

3 egg

3 dl melk

Paibunn:

125 g smør

200 g fullkornshvetemel

2 ss vann

Slik gjør du:

1. Kna fullkornshvetemel og smør sammen, tilsett kaldt vann og bland det godt til en jevn deig.

2. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Forstek bunnen på 200 °C i 12–15 minutter til den er litt gyllen.

3. Brun biffstrimler i olje i en panne, krydre med salt og pepper. Tilsett spinat og pinjekjerner og la det steke noen minutter. Ha i paprika og oliven på slutten.

4. Legg stekt kjøtt og grønnsaker over i paiformen, tilsett sammenvispet egg og melk.

5. Stek paien i ca. 35–40 minutter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat