buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Biffpai
Biffpai er hyggelig gjestemat. Med strimler av ytrefilet, spinat, grillet paprika og fullkornsbunn er dette et smaksrikt måltid.

Publisert: 21.mar.2017 06:10
Oppdatert: 21.mar.2017 06:13

Ingredienser 4 porsjoner:

150 g biffkjøtt i strimler

1 ss olje

1⁄4 ts salt

1⁄8 ts pepper

1⁄4 pk. frisk spinat

10 g pinjekjerner

1 hermetisk grillet paprika

8 svarte oliven

1 1⁄2 egg

1 1⁄2 dl melk

Paibunn:

62 1⁄2 g smør

100 g fullkornshvetemel

1 ss vann

Slik gjør du:

1. Kna fullkornshvetemel og smør sammen, tilsett kaldt vann og bland det godt til en jevn deig.

2. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Forstek bunnen på 200 °C i 12–15 minutter til den er litt gyllen.

3. Brun biffstrimler i olje i en panne, krydre med salt og pepper. Tilsett spinat og pinjekjerner og la det steke noen minutter. Ha i paprika og oliven på slutten.

4. Legg stekt kjøtt og grønnsaker over i paiformen, tilsett sammenvispet egg og melk. Stek paien i ca. 35–40 minutter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat