22. okt
 
Biffrisotto
 

Publisert: 08.feb.2012 04:12
Oppdatert: -

Saftige biffstrimler smaker veldig godt sammen med denne byggrisottoen.
Ingredienser, 4 porsjoner
800 g biffkjøtt i strimler
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss margarin eller olje til steking
1 bunt vårløk
1 stk rødløk
2 båter hvitløk
4 poser byggris
2 ss olje til steking
1 l kyllingbuljong (utblandet)
50 g revet parmesan
20 stk shitakesopp
1 bunt frisk grønn asparges
20 stk rød cherrytomat
1 ss margarin eller olje til steking
Slik gjør du: Skjær vårløk og rødløk i skiver og finhakk hvitløken.
2. Stek byggrisen sammen med de andre grønnsakene i olje til de er blanke, hell over kokende buljong. Kok i 15 minutter. Rør inn litt revet parmesan tilslutt.
3. Knekk av eller skrell den nederste delen av aspargesene. Del tomatene i to og soppen i litt mindre biter.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke