buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Biffsauté med asparges
Dette er en kraftig, smakfull og mettende rett. Sauté er grytenes luksusvariant.

Publisert: 11.okt.2014 04:00
Oppdatert: 11.okt.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g biff i terninger, 2 x 2 cm

200 g frisk sjampinjong

2 ss margarin til steking

1 ts salt

12 ts pepper

250 g aspargestopper

1 ts chilipasta (sambal oelek)

1 ss tomatpuré

3 dl matfløte

Slik gjør du:

1. Skjær soppen i båter og stek den i margarin på middels varme. Når soppen har fått en gyllen farge, tilsett biffstrimlene. Krydre med salt og pepper.

2. Når biffstrimlene er brune på alle sider, tilsett asparges delt i to. La det steke i 1-2 minutter.

3. Ha i sambal oelek og tomatpuré. Bland sammen og tilsett matfløte. La sauteen koke i 2 minutter til den begynner å tykne.

Server med ris, gjerne villris.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat