buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Biffsnadder
En god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

Publisert: 25.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g biffkjøtt i terninger
200 g frisk sjampinjong
1 pose sjalottløk
1 rød paprika
2 ss margarin eller olje til steking
½ ts salt og ¼ ts pepper
1 pose bearnaisesaus

Slik gjør du:
1. Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler.
2. Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.
3. Lag sausen etter anvisning på posen.
Serveres med ris, pommes frites eller potetbåter
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat