buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Biffsuppe fra Mauritius

Publisert: 03.jul.2008 06:08
Oppdatert: -
Matkulturen på Mauritius er preget av de ulike kulturelle påvirkningene øya har hatt de siste hundre årene. Denne retten skal imidlertid være en gammel, ærverdig rett fra Mauritius, før påvirkningen under kolonitiden.

500 g flatbiff (av storfe) i biter
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss olje
1 løk, finhakkes
2 båter finhakket hvitløk
1 ss finhakket fersk ingefær
400 g hermetiske tomater, hakkede
1 l grønnsakbuljong (utblandet)
2 ss finhakket frisk koriander
125 g vannkastanje
6 blader isbergsalat
Slik gjør du:1.Krydre kjøttet. Sett det til side. 2.Stek løken i en kjele i olje. Ha i hvitløk og ingefær. La det steke til løken er blank.
3. Tilsett tomatene. Rør godt og la det koke i 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
4.Tilsett buljong. Legg over lokk og la det koke i nye 20 minutter.
5.Ha i kjøttet og la det koke i 15 minutter. Vask salatbladene og kutt dem i strimler. Del vannkastanjene i tynne skiver. Legg salaten og vannkastanjene i en suppebolle og øs over suppen. La det «hvile» i 5 minutter før servering.

Serveres med ris.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat