buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Biffwok med kål og peanøtter

Publisert: 20.aug.2014 04:00
Oppdatert: 20.aug.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g biffkjøtt i strimler

4 ss rapsolje

12 strimlet kinakål

2 revne gulrøtter

2 ss vann

12 ts salt

14 ts pepper

1 ss grovt peanøttsmør

1 12 dl appelsinjuice

3 ss soyasaus

Slik gjør du:

1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Mens nudlene koker forbereder du resten av retten.

2. Varm halvparten av oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter brun biffstrimlene. Løft dem over på en tallerken og hold dem varme.

3. Reduser varmen og tilsett resten av oljen, snittet kinakål, revet gulrot og vann. Fres raskt i 1 minutt, til kålen begynner å falle sammen. Legg kjøttbitene tilbake i woken sammen med eventuell kjøttkraft som har dannet seg, peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Bland alt godt og server med en gang. (matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat