buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Billigere «fem om dagen»

Publisert: 03.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
De nye kostrådene fra Helsedirektoratet har gjort det billigere å spise nok frukt og grønt.
Spis minst fem porsjoner grønnsaker, frukt og bær hver dag, heter det i Helsedirektoratets nye anbefalinger. Men det nye er at porsjonene er nedjustert fra 150 gram til 100 gram.
I dag spiser vi cirka 350 gram, juice inkludert. I etterdønningene av finanskrisen gikk forbruket av frukt og grønnsaker ned i 2009. I 2010 pekte pilene så vidt oppover igjen, med en økning på cirka 2,3 prosent, ifølge tall fra Opplysningskontoret for frukt og grønt. Omkring halvparten av inntaket bør være grønnsaker og omkring halvparten frukt og bær.
Ett glass juice kan maksimalt inngå som én porsjon. En porsjon tilsvarer omkring 100 gram, som for eksempel: En skål blandet salat, en middels gulrot, tre buketter brokkoli eller blomkål som tilbehør til middagen, en god skive kålrot,fem-seks cherrytomater , en bakt søtpotet, en middels stor frukt (banan, eple, pære eller appelsin), en skål bær (et godt mål er det du får plass til i neven når skall og steiner etc. er fjernet).
(Newswire.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat