buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Blåbær-clafoutis
Det franske navnet til tross, er desserten utrolig enkel å lage. Den pannekakelignende røren kan du varere med andre typer bær og oppdelt frukt.

Publisert: 17.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser:
500 g blåbær
4 egg
2 ½ dl melk
180 g hvetemel
100 g sukker
30 g smeltet smør eller nøytral olje
2 ss konjakk (kan sløyfes)
½ sitron
Slik gjør du:
1. Smør en paiform eller lav ildfast form.
2. Lag en røre av alle ingrediensene. Melken kan byttes ut med for eksempel eplejuice.
3. Hell røra i formen og fordel bærene over. Sett formen midt i stekeovnen og stek ved 220 °C i 30-40 minutter til kaken er gyllenbrun på toppen.
Server kaken lunken, gjerne med en klatt pisket krem til.
Tips: Bytt ut blåbærene med plommer, bringebær eller kirsebær (fjern steinene). Frosne bær kan også brukes, men hell da av så mye av væsken som mulig.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat