buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Blåbærclafoutis

Publisert: 15.aug.2009 05:00
Oppdatert: -
500 g blåbær
4 egg
2 ½ dl melk
180 g hvetemel
100 g sukker
30 g smeltet smør eller nøytral olje
2 ss konjakk (kan sløyfes)
½ sitron
Slik gjør du1: Smør en paiform eller lav ildfast form. 2: Lag en røre av alle ingrediensene. Melken kan byttes ut med for eksempeleplejuice. 3: Hell røra i formen og fordel bærene over. Sett formen midt i stekeovnen og stek ved 220 grader i 30-40 minutter til kaken er gyllenbrun på toppen. 4: Server kaken lunken, gjerne med en klatt pisket krem til. Tips Bytt ut blåbærene med plommer, bringebær eller kirsebær (fjern steinene). Frosne bær kan også brukes, hell da av så mye av væsken som mulig. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat