buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Blåmuggburger

Publisert: 06.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Dette er definitivt burgeren for den matglade osteelskeren. Med burger, blåmuggost og nøtter mellom burgerbrødene kan du trygt servere denne til venneflokkens gourmand!
(4 porsjoner)
600 g kjøttdeig - karbonadedeig eller familiedeig
1 ½ ts salt
1 ts pepper
½ dl vann
2 ss margarin eller olje til steking
150 g ruccula
50 g valnøttkjerner
1 stilk stilkselleri (stangselleri)
1 søt rød paprika
4 hamburgerbrød
Slik gjør du
1. Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
2. Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
3. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på blåmuggosten ett minutt før burgerne er ferdige.
4. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med salat, stilkselleri, burger, valnøtter og paprika. (mat.no)
PS: På hele 1900-tallet har hamburger vært en typisk amerikansk matrett. Hamburgeren gjorde sitt inntog i Norge i begynnelsen av 1960-åra og omsettes særlig av internasjonale gatekjøkkenkjeder.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat