buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Blåskjell i kokos og karri
Friske blåskjell pakket i folie med koksmelk og karri er en lekkerbisken.

Publisert: 12.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 personer)
1 nett friske blåskjell
2 ½ dl kokosmelk
2-3 ts rød karripasta
2 ss grovhakket, flatbladet persille
4 store stykker aluminiumsfolie

Slik gjør du
Kontroller at skjellene er tett lukket eller lukker seg når du knakker på dem. Kast åpne skjell.
Bruk helst tykk grillfolie, eller dobbelt lag vanlig folie.
Fordel skjellene på foliearkene.
Rør sammen kokosmelk og karripasta og rør inn persille. Fordel det over blåskjellene og pakk folien godt rundt.
Sett pakkene på grillen med skjøten opp. Stek dem i 10--12 minutter, til skjellene har åpnet seg.
Spis skjellene rett fra pakken med godt brød til.
Merk. Du kan også pakke alle skjellene i en stor foliepakke. Beregn da omtrent dobbelt så lang tid. (fish.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat