buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Blåskjell med øl
Blåskjellene smakssettes med mørkt øl og krydderbukett. Prøv den som en nydelig forrett til festlig lag. Server med brød til.

Publisert: 16.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
Dette trenger du:
2 kg blåskjell
1 dl vann
1 stk løk
1 stk selleri
2,5 dl øl, mørkt
1 ss smør
1 stk laurbærblad
salt og pepper
Slik gjør du:
Skyll blåskjellene i kaldt vann og kontroller at alle skjellene er lukket. Åpne skjell er døde og skal kastes. Legg blåskjellene i en stor kjele, sammen med finhakket løk, selleri og vann. Legg på lokk og sett over sterk varme. Kok skjellene til de har åpnet seg. Rør rundt i kjelen et par ganger for å sikre jevn koking. Dette tar bare noen minutter. Kast alle blåskjell som ikke har åpnet seg. Hell kokekraften gjennom en fin sil over i en annen kjele. Tilsett ølet og krydderbuketten i kjelen med kokekraft. Kok opp og kok ut kullsyregassen. Rør smøret inn i kraften litt om gangen. Smak til med salt og pepper og hell sausen over blåskjellene. Server straks med brød til. (godfisk.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat