buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Blåskjellsuppe med tomat
Suppen blir best med friske blåskjell, men hermetiske kan brukes.  

Publisert: 29.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

Suppen blir best med friske blåskjell, men hermetiske kan brukes.
(4 porsjoner - som forrett)
1 nett friske blåskjell eller to bokser hermetiske
1 løk
1 hvitløkbåt
1 ss olje
1 l blåskjellkraft + vann + buljongterning
1 boks hakkede tomater, gjerne med chili eller basilikum
salt, pepper
hakket grønt
Slik gjør du
Kontroller at blåskjellene er lukket eller lukker seg når du knakker på dem. Damp dem under lokk på sterk varme til de åpner seg, 4—5 minutter. Kast blåskjell som ikke har åpnet seg, rens ut skjellmaten av de andre.
Sil og mål opp blåskjellkraften og spe med vann til 1 l.
Finhakk løk og hvitløk og fres det et par minutter i olje. Hell på blåskjellkraft, tilsett buljongterning og tomatene. La suppen småkoke i ca. 10 minutter.
Smak suppen til med salt og pepper, legg i blåskjellene og varm suppen forsiktig så skjellene blir varme.
Server suppen rykende varm med dryss av persille, gressløk eller dill. Godt brød til. (seafood.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat