16. jul
 
Black and White spyd med grillete grønnsaker
En artig variant av grillspydet. Her har vi blandet det lyse svinekjøttet med det røde storfekjøttet.

Publisert: 16.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
300 g ytrefilet av storfe
300 g ytrefilet av svin
4 ss grillolje, chili
1 rødløk
1 fennikel
1 grønn squash
1 rød paprika
8 friske sjampinjonger
½ glass pesto
Slik gjør du:
1. Skjær rødløk og fennikel i båter, squash og sjampinjong i skiver. Del paprika i firkanter.
2. Grill grønnsakene i ca. 1-2 minutter på hver side. Legg grønnsakene i en bolle og vend inn pesto.
3. Skjær kjøttet i passende biter. Tre annenhver gang på kjøtt av storfe og svin på spydene.
4. Pensle spydene med grilloljen. Grill dem på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side.
TIPS: Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke