buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Blinis med sort kaviar
Blinis er russiske pannekaker som har lange tradisjoner fra Russland.

Publisert: 10.nov.2011 07:59
Oppdatert: -

Blinis skiller seg fra vanlige norske pannekaker ved at de heves med gjær. Skal man lage ekte blinis skal det være bokhvete i røren.


(20 blinis)
2 egg
3 dl melk
15 g gjær eller 2 ts tørrgjær
1 1 / 2 dl bokhvetemel
1 1 / 2 dl hvetemel
1 / 4 ts salt
50 g smør, smeltet og avkjølt
smør til steking

Tilbehør
1 boks crème fraîche
rogn etter ønske og lommebok
1 finhakket rødløk
gressløk til pynt


Slik gjør du
Skill eggeplommer og eggehviter til bliniene. Varm melken til 37 grader og rør ut gjæren med litt av melken. Tilsett resten av melken, bokhvetemel, hvetemel og salt. Rør deigen sammen til en jevn blanding. Visp sammen eggeplommene og rør dem inn i deigen. Dekk til bollen med et klede, og la deigen heve i romtemperatur i 45 minutter. Visp eggehvitene stive. Vend smøret inn i deigen og vend til slutt inn de stivpiskede eggehvitene. Stek små tykke pletter i smør i en stekepanne. Snu plettene når de ser porøse ut og er pent gylne på undersiden.Server blinis med crème fraîche, rogn eller røykelaks, rødløk og gressløk.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat