buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Blomkål med egg og bacon

Publisert: 22.jul.2010 04:12
Oppdatert: -
Blomkål med egg og bacon kan du servere som en lett lunsj, en lettvint middag eller som kveldsrett med brød til.

(6 porsjoner)

2 blomkålhoder
6 egg
100 g skivet bacon
1 ss smør
Slik gjør du
Rens blomkål og skjær et snitt i stilken. Kok blomkålen i lettsaltet vann til den er knapt mør - ca. 10 minutter.
Hardkok eggene - ca. 9 minutter, skrell dem og hakk dem.
Sprøstek baconskivene, tilsett smør i pannen mot slutten. Smuldre baconskivene grovt.
Legg blomkålen på et stort fat og hell over hakket egg og bacon.
Blomkål kommer opprinnelig fra landene rundt Middelhavet, men dyrkes nå over store deler av verden. Blomkål egner seg godt til å spises rå, kokt, gratinert eller frityrstekt og er mye brukt til grateng, stuing og suppe.
Blomkål er mager kost, med et høyt innhold av vitaminer og mineraler. Den er mettende og fiberrik. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat