22. okt
 
«Blomkål-risotto»

Publisert: 17.jan.2017 06:31
Oppdatert: 17.jan.2017 06:54

Revet blomkål blir raskt til blomkålris. Her en smaksrik risotto med soltørkede tomater som er et spennende tilbehør til middagen.

INGREDIENSER:

1 ss olivenolje

1 blomkålhode

10 soltørkede tomater

1 finhakket rød chili

1 båt knust og finhakket hvitløk

2 ss finhakket bladpersille

Rens blomkålen for de groveste bladene. Riv resten på et grovt rivjern slik at du får risaktig konsistens.

Skjær tomatene i terninger.

Varm oljen i en stor panne eller vid kjele og fres alt, til blomkålen er god og varm og har fått litt farge - et par minutter.

Server blomkålrisotto som en egen liten rett eller som tilbehør til middagen.

(Frukt og Grønt)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke