buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Blomkål-tabbouleh
Tabbouleh er tradisjonsmat i Midtøsten, og lages vanligvis med bulgur og persille. Vi har erstattet bulgur med blomkål.

Publisert: 22.jul.2016 04:00
Oppdatert: 22.jul.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

1 blomkål

2 klementiner

1 granateple

12 tørkete aprikoser

5 ss olivenolje

saften av 1 sitron

2 ss rørsukker

1 ts salt og 1⁄2 ts kvernet pepper

1⁄2 potte frisk mynte

1⁄2 potte frisk koriander

1 dl mandler

Slik gjør du:

1. Skjær av blader på blomkål og hold den over en dyp skål. Bruk en ostehøvel eller den groveste siden på et rivjern til å høvle den fint.

2. Skrell klementiner med kniv, slik at du skjærer av så mye som mulig av den hvite hinnen. Del dem i biter.

3. Del granateple i to brekk det i mindre biter med hendene. Pill ut de røde kjernene.

4. Hell varmt vann over aprikoser og la dem stå i 10 minutter. Del dem i to.

5. Bland sammen olje, sitronsaft, sukker, salt og pepper. Hakk urter og mandler

6. Bland alle ingrediensene forsiktig sammen og hell over dressingen.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat