buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Blomkålgrateng med bacon og sopp
 

Publisert: 10.nov.2010 10:36
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Serveres som smårett sammen med godt brød, eller som hovedrett sammen med f.eks. bakte poteter. I stedet for blomkål kan du bruke brokkoli eller kinakål.

500 g renset blomkål
1 l grønnsakbuljong (utblandet)
100 g bacon i små terninger
150 g renset sopp i biter
1 ss smør
2 dl lettrømme
½ båt hakket hvitløk
salt og pepper
1 ss reven hvitost
1 ss hakket frisk kruspersille
1 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du
Sett stekeovnen på 225 grader C. Smør en ildfast form.
Skjær kålen i buketter eller store biter som kokes i ca. 5 minutter til de knapt er møre. La kålen renne av og legg den i formen.
Smelt smør i en panne og stek bacon og sopp. Bland inn litt salt og pepper og fordel dette over kålen.
Bland rømme med litt salt, pepper og ev. hvitløk. Fordel den over kålen, dryss ost over og gratiner retten midt i ovnen i ca. 10-15 minutter. Dryss hakket kruspersille og gressløk over like før servering. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat