buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon er en verdenskjent klassiker fra Frankrike. Dette er en kraftfull og velsmakende kjøttgryte.

Publisert: 14.aug.2015 04:00
Oppdatert: 14.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g storfekjøtt av høyrygg (eller bog uten bein)

2 ss smør

1 1⁄2 ts salt og 1⁄2 ts pepper

3 dl kjøttkraft

4 dl rødvin

1 laurbærblad

1 ts tørket timian

10 sjalottløk

2 gulrøtter i staver

200 g frisk sjampinjong i båter

150 g bacon i terninger

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i terninger (4x4 cm). Brun små porsjoner av gangen i en varm stekepanne og ha kjøttet over i en gryte og krydre med salt og pepper.

2. Hell i kraft og vin. Tilsett laurbærblad og timian, og varm opp til kokepunktet. Senk varmen og la kjøttet trekke i ca. 1 ½ time.

3. Rens sjalottløk (skal brukes hele). Skrell gulrot og skjær dem i staver. Ha grønnsakene i og la det trekke i ytterligere 30 minutter.

4. Brun sjampinjong og bacon i en varm stekepanne. Ha det over i gryta rett før servering. Smak til med salt og pepper.

Server med kokte poteter, ris eller godt brød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat