buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Bohemian burger
Her er den radikale burger, eller kanskje en burger for radikale!

Publisert: 25.feb.2015 04:00
Oppdatert: 25.feb.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:600 g karbonadedeig1 1/2 ts salt og 1 ts pepper1/2 dl vann2 ss flytende margarin til steking4 ss crème fraîche ekstra lett.1 ts tørket salvie1 ts tørket oregano1 ts salt og 1/2 ts malt hvit pepper1 bifftomat8 skiver naturell kalkunpålegg150 g frisk spinat2 vårløk1 båt hvitløk4 grove rundstykkerSlik gjør du:1. Rør inn salt og pepper i karbonadedeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig. Del den i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.2. Bland crème fraîche med salvie, oregano, salt og pepper.3. Vask og rens spinaten og fres den i panne med skivet vårløk og presset hvitløk, akkurat til den faller sammen.4. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.5. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med crème fraîche-blandingen, tomat, burger, kalkunpålegg og spinat/vårløk.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat