buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Borsjtj – russisk rødbetsuppe
Rømme og piroger er klassisk tilbehør til den russiske rødbetsuppen borsjtj.

Publisert: 06.mar.2015 04:00
Oppdatert: 06.mar.2015 04:00

Ingredienser 6 porsjoner:

1 1⁄2 kg lammebog i skiver

2 ss margarin

2 løk

1⁄2 hodekål

3 gulrøtter

2 ss olje

3 kjøttbuljongterning

1 1⁄2 l vann

2 laurbærblad

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

7 rødbeter

1 ss eddik, 7 %

6 ss kesam original, 8 %

1 bunt bladpersille

Slik gjør du:

1. Skrell og skjær alle grønnsakene, unntatt rødbetene i grove strimler. Stek dem i olje i 2 minutter.

2. Skjær kjøttet i terninger på 2 x 2 cm. Brun kjøttet i margarin i en separat stekepanne. Ha det over i gryten med grønnsakene.

3. Tilsett vann, buljongterninger og krydder. La det koke opp og skum av. La det hele småkoke i 1 time.

4. Skrell og riv rødbetene. Tilsett dem mot slutten av koketiden. Da får du en mer intens farge på suppen. Smak til med eddik, salt og pepper. Server med en skje rømme og klippet persille.(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat