buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Brandade av klippfisk
Klassisk, fransk brandade av klippfisk er en slags luftig potetmos med hvitløk rørt sammen med klippfisk og olivenolje.

Publisert: 04.aug.2016 04:01
Oppdatert: 04.aug.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g ferdig kokt klippfisk

2 poteter

2 båt finhakket hvitløk

1 1⁄2 dl kremfløte

1⁄2 dl olivenolje

1⁄2 ts pepper

1⁄4 sitron

1 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du:

1. Kok poteter.

2. Ta fisken opp av vannet og rens den for skinn og bein. Smuldre den mellom fingrene til den er helt finfordelt. Mos potetene med en gaffel. Bland fisk og poteter.

3. Kok opp fløte og hvitløk og spe fløten inn i fisk- og potetmassen. Spe også inn olivenolje. Smak til med kvernet pepper og litt sitronsaft. Dryss over hakket gressløk før servering.

4. Konsistensen skal være myk og smørbar uten å være for bløt. La brandaden stå og utvikle smak en stund før den serveres. Den smaker best når den er nylaget. Om du får noe igjen til neste dag, så la den bli romtemperert før den serveres på nytt.

Server brandaden med ristet brød. Pynt med hakket gressløk.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat