buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Brennende kjærlighet
Denne retten består av potetmos med revet ost og buljong, servert med stekt bacon og sopp. Stekte pølsebiter kan om ønskelig erstatte bacon. Raskt og enkelt.

Publisert: 09.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 2 porsjoner:
10 store poteter
1 l grønnsakbuljong (utblandet)
¼ purre
3 dl melk
2 ss smør
½ ts salt og ¼ ts pepper
100 g hvitost
200 g bacon
300 g frisk sjampinjong
4 ss finhakket frisk gressløk
1 ts nykvernet pepper
Slik gjør du:
1. Skrell potetene, del dem i biter og kok dem i buljong sammen med purre i biter. Kok det mørt, ca. 10-15 minutter. Ikke bruk salt i vannet.
2. Slå av vannet, og mos potetene.
3. Tilsett melk, smør og krydder, og rør godt mens potetmosen får et oppkok.
4. Tilsett revet ost i potetmosen. Skjær bacon i breie strimler og sopp i skiver. Stek begge i pannen og server på potetmosen. Dryss over gressløk og nykvernet pepper.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat