buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
BRIOCHEBRØD
 
Briochebrød
 

Publisert: 26.jun.2010 04:12
Oppdatert: -

(8 porsjoner)
50 g gjær
100 g smør
3 dl melk
2 stk egg
45 g sukker
600 g hvetemel
1 ts salt
1 egg til pensling

Slik gjør du
Smuldre gjær i en bolle.
Smelt smør i en kjele, ha i melk og varm det til det er lunkent. Hell væsken over gjæren og rør den ut.
Tilsett sammenvispet egg.
Ha i mel, sukker og salt.
Elt sammen til en lett og smidig deig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin, da det er mindre jobb å få en smidig deig.
Hold eventuelt av noe av melet og sett til heving under plast på et lunt sted i ca 30 minutter.
Del deigen opp i 22 like store emner som trilles til boller.
Pensle to brødformer (1 ½ liter) og fordel bollene i formene. 8 boller legges i bunnen av hver form og 3 boller legges på toppen i midten av de 8 i bunnen. Pensle eventuelt med egg.
La heve i ca 30 min eller til dobbel størrelse.
Stek ca 40 min på 180 °C. Avkjøl.
Server brødet nystekt med noen gode oster.
Tilbehør til dette kan gjerne være honning og tørkede frukter.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat