buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Brød-pudding Servér den varm eller lun med vaniljesaus. (mat.no)

Publisert: 15.feb.2010 05:00
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
100 g lyse rosiner
½ dl rom evt romessens
250 g daggammel loff
125 g sukker
100 g smør
6 egg
5 dl helmelk eller lettmelk
1 ts vaniljesukker
2 ts sitronsaft
1 ts malt kanel
1 eple

vaniljesaus
Slik gjør du
La rosinene trekke i rom (event romessens blandet med vann) i noen timer eller over
natten.
Skjær loff en i terninger og fordel dem på en stekeplate. Rist dem i stekeovnen ved 225 grader i ca 5 minutter til de er tørre.
Pisk sammen sukker, smør, egg, melk, vaniljesukker, sitronsaft og kanel i en stor bolle.
Skrell eplet og skjær det i små terninger.
Ha dem i bollen sammen med brødterninger og rosiner. La væsken trekke inn i brødet.
Fyll blandingen over i en 1½ liters brødform som er kledd med bakepapir i bunnen.
Stek brødpuddingen i vannbad nederst i stekeovnen ved 175ºC i ca 1 time.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat