buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Brødstuffing

Publisert: 06.apr.2017 06:38
Oppdatert: 06.apr.2017 06:39

En saftig brødstuffing med pecannøtter, pistasjenøtter, pinjekjerner og svisker. Perfekt tilbehør til kalkun eller kylling. Og passer vel dermed også til påskematen.

Ingredienser:

200 gr daggammelt brød

100 gr pinjekjerner

100 gr pistasjenøtter

100 gr pecannøtter eller andre nøtter

300 gr svisker, eller en blanding av aprikos, dadler og svisker

4 ss smør til steking

1 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

2 ss finhakket frisk kruspersille

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 200 °C.

2. Kutt daggammelt brød i skiver og deretter terninger.

3. Legg brødterningene utover et bakepapirkledd stekebrett og stek på 200 °C midt i ovnen i rundt ti minutter eller til de er sprø.

4. Grovhakk nøtter og frukt. Fres det deretter lett i stekepanne med litt smør, i omtrent fem minutter.

5. Bland sammen brød, nøtter og frukt i en stor bolle. Smak til med salt, pepper og grovhakket persille.

(Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn og Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat