buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Burger med speilegg
Sommerens saftigste og beste hamburger lager du enkelt selv, og aller best blir den på smak om du slenger den på grillen.

Publisert: 06.aug.2016 04:00
Oppdatert: 06.aug.2016 04:01

Ingredienser 2 porsjoner:

400 g kjøttdeig

1⁄2 ts salt og 1⁄4 ts pepper

1⁄2 ts grovt chilikrydder

4 flak aluminiumsfolie

2 salatblad

2 tomater i skiver

2 ss sprøstekt løk

2 egg

2 hamburgerbrød

1 ts tabasko

1 ss olje

Slik gjør du:

1. Rør inn salt, pepper, chilikrydder og vann i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til to runde kaker som klemmes ut til store flate burgere. Grill burgerne på sterk varme, 2–3 minutter på hver side.

2. Lag speilegg på grillen mens burgerne grilles. Lag et lite rundt brett av aluminiumsfolie til hvert egg. Brett et stykke folie (15 x 30 cm) dobbelt. Form så folien til en rund form (10 cm i diameter), og brett kanten litt opp.

3. Pensle formene med olje eller spray dem med formfett. Sett formene på grillen og knekk et egg i hver form. Dekk eggene med en bit folie i et par minutter til eggehvitene stivner.

4. Varm hamburgerbrød på grillen og fyll dem med salat, hamburger, tomat og sprøstekt løk. Legg et speilegg på hver burger og drypp på Tabasco etter smak.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat