buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Byggbagels
Bagels er en populær rundstykkevariant fra Amerika. Bakt med byggmel blir de både velsmakende og ernæringsmessig gunstige.

0
Publisert: 18.sep.2014 04:00
Oppdatert: 18.sep.2014 03:59

Ingredienser

Fordeig:

5 dl vann

500 g byggmel

Hoveddeig:

5 dl vann

1 pk gjær

3 ss rapsolje

700 g hvetemel

2 ts salt

1 ss honning

2 ss tørket dill

sesamfrø til pynt

Slik gjør du

Fordeig:

1. Bland sammen vann og byggmel. Deigen skal eltes godt for hånd eller med en kjøkkenmaskin på laveste hastighet. Deigen vil være klissete.

2. Dekk bakebollen med plast, og la den stå på benken i 30 minutter.

Hoveddeig:

3. Varm vannet til det er fingervarmt, ca. 37°C. Smuldre gjæren og rør den ut i vannet.

4. Ha olje, mel, salt, honning og tørket dill i en bakebolle. Tilsett gjærblandingen og fordeigen. Elt deigen godt sammen. Deigen vil fortsatt være litt klissete. Dekk bakebollen med plast, og la den stå lunt i ca. 45 minutter.

5. Del deigen i 30 like store emner. Trill pølser (ca. 25 cm lange) og sett sammen til ringer. Fukt dem med vann og strø på sesamfrø.

6. Sett bagelsene på en stekeplate med bakepapir. Dekk med klede og la dem heve i 35-40 minutter.

7. Stek bagelsene på nederste rille ved 225°C i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.

(Brød & Korn)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat