buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Byggrynssalat

Publisert: 19.jan.2010 05:04
Oppdatert: -
Byggryn i salat smaker herlig og metter lenge. Ha med byggrynssalat i matpakken eller på piknik. Ha dressing i en boks ved siden av, så holder salaten seg bedre.
(2 porsjoner)
100 g byggryn
6 dl vann
½ ts salt
1 ts gurkemeie
1 boks liten maiskorn
6 røde cherrytomater
100 g paprika
8 salatblader (fritt valg)
200 g kokt skinke
100 g Jarlsberg
Dressing 1 beger kesam (eller matyoghurt) og dippblanding
Slik gjør du1: Legg byggrynene i vann kvelden før. (De må ligge i bløt 8 til 10 timer). Kok byggrynene i det samme vannet som grynene har ligget natten over. Byggrynene skal kokes sammen med salt og gurkemeie i cirka en halv time til du kjenner at grynene er myke, men fremdeles har en litt hard kjerne midt i. Sil av overflødig vann og avkjøl byggrynene. 2: Lag dressingen ved å blande sammen ingrediensene, og sett den kaldt til den skal serveres. 3: Skyll grønnsakene og la dem renne godt av. La maisen renne av i en sil. Del tomatene i to. Kutt opp paprika, ost, skinke og salat i passende biter. Bland alt sammen med de avkjølte byggrynene. Server salaten med dressing. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat