22. okt
STIAN BERGERUD
 
Byr på norsk mat i Berlin
Skaslien Gjestgiveri i Kirkenær deltar for første gang på verdens største mat- og landbruksmesse, Grüne Woche i Berlin 16.-25. januar.

0
Publisert: 09.jan.2015 04:00
Oppdatert: 09.jan.2015 03:59

Hedmark-gjestgiveriets førstekokk, Stian Bergerud, er valgt ut som deltager for Norge og Oslo-regionen. Norge deltar for 28. gang på Grüne Woche, som ses på som en unik mulighet for å vise seg fram for rundt 500.000 besøkende. Her er 1.700 utstillere og over 5.000 journalister til stede.

Skaslien Gjestgiveri har historie tilbake til 1952. I 1983 overtok tredje generasjon, og gjennom årene har de hatt utallige kokkelærlinger. I dag har de 40 rom med hotellstandard, kurs/konferanse-og selskapslokaler.- Stian Bergerud er en pådriver som arbeider og gløder for rene norske råvarer, gjerne hentet lokalt. Skog, jakt, fiske, sopp og bær er interesser han dyrker og kombinerer i sin filosofi rundt mat og matlaging, sier Ottar Skaslien.På Grüne Woche vil Skaslien fremme sine tanker og filosofi rundt ren, norsk mat.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke