buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Cæsarsandwich
Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.

Publisert: 02.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.

Dette trenger du (4 porsjoner):
4 kyllingfileter
2 ss flytende margarin til steking
salt, pepper og evt. annet krydder
4 egg
4 skiver brød
Dressing:
3 ss olivenolje
1 båt revet hvitløk
noen dråper worcestershiresaus
3 ss lettmajones
3 ss hvitvinseddik
salt og kvernet pepper
12 friske grønne asparges
½ pk ferdigkuttet salatblanding
Slik gjør du:
1. Krydre kyllingfiletene og stek dem i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter. Skjær filetene i skiver.
2. Kok eggene i 7-8 minutter til de er «smilende». Avkjøl i rennende, kaldt vann.
3. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
4. Pensle brødskivene med litt olje og gni over brødet med en bit hvitløk. Stek brødet i en panne til det er sprøtt.
5. Legg litt salat på brødskivene og skiver av kyllingfilet.
Server med egg delt i to og drypp over dressingen. Pynt med tomat og urter.
(www.matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat