buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Cajun-sandwich
Inspirasjon til denne smakfulle sandwichen har vi hentet fra Louisiana i USA.

Publisert: 14.jul.2015 04:00
Oppdatert: 14.jul.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g ytrefilet av svin

2 ss olje, til steking/pensling

4 ts cajunkrydder

8 salatblad

2 tomater i skiver

1 rødløk i skiver

8 ss bbq-saus

4 bagetter

Cajunkrydder:

1 ts salt og 1 1/2 ts pepper

1 ts hvitløkpulver

1 1/2 ts paprikapulver

1/2 ts kajennepepper

1 ts tørket oregano

Cajunremulade:

1/2 hakket rødløk

1 ss hakket kapers

1 ss revet sitronskall

2 ss sitronsaft

1 ts cajunkrydder (se over)

2 1/2 dl majones

Slik gjør du:

1. Bland sammen alt til cajunkrydderet og gni svinekjøttet godt inn med krydderet. La det ligge i 30 minutter for å trekke smak.

2. Forvarm stekeovnen til 125 °C. Brun kjøttet raskt på alle kanter i varm stekepanne med litt olje. Legg det over i en ildfast form og stek midt i ovnen i ca. 30 minutter eller til kjernetemperaturen er på 67 °C.

3. Rør sammen ingrediensene til remuladen og sett den kaldt til den skal brukes (den kan godt lages dagen i forvegen).

4. Del bagettene på langs. Legg på remulade, salat, tomat, løk og skiver av kjøtt. Topp med BBQ-saus, klem lett sammen og server.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat