buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Cajun-sandwich
Inspirasjon til denne sandwichen har vi hentet fra USA.

Publisert: 13.nov.2015 04:00
Oppdatert: 13.nov.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g ytrefilet av svin

2 ss olje, til steking/pensling

4 ts cajunkrydder

8 salatblad

2 tomater i skiver

1 rødløk i skiver

8 ss bbq-saus

4 bagetter

Cajunkrydder:

1 ts salt og 1 1/2 ts pepper

1 ts hvitløkpulver

1 1/2 ts paprikapulver

1/2 ts kajennepepper

1 ts tørket oregano

Cajunremulade:

1/2 hakket rødløk

1 ss hakket kapers

1 ss revet sitronskall

2 ss sitronsaft

1 ts cajunkrydder (se over)

2 1/2 dl majones

Slik gjør du:

1. Bland sammen alt til cajunkrydderet og gni kjøttet godt inn. La det ligge i 30 minutter.

2. Forvarm stekeovnen til 125 °C. Brun kjøttet raskt på alle kanter i varm panne. Legg det over i en ildfast form og stek midt i ovnen i ca. 30 minutter eller til kjernetemperaturen er på 67 °C.

3. Rør sammen ingrediensene til remuladen og sett den kaldt til den skal brukes. Del bagettene på langs. Legg på remulade, salat, tomat, løk og skiver av kjøtt. Topp med BBQ-saus, klem lett sammen og server.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat