22. okt
 
Cannelloni
Lasagneplater kan brukes til mer enn bare lasagne. Server kjøtt- og ostefylte pastaruller til kveldskosen. Det er noe for hele familien!

Publisert: 07.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kjøttdeig av svin
1 rødløk
150 g frisk spinat
1 båt hvitløk
100 g magerost
2 ss revet parmesan
1 ss margarin til steking
1 ts salt og ½ ts pepper
6 lasagneplater
Slik gjør du:
1. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
2. Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
3. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke