buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Cannelloni

Publisert: 08.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Lasagneplater kan brukes til mer enn bare lasagne. Server kjøtt- og ostefylte pastaruller til lørdagskosen. Det er noe for hele familien!
400 g kjøttdeig av svin
1 rødløk
150 g frisk spinat
1 båt hvitløk
100 g magerost
2 ss revet parmesan
1 ss margarin til steking
1 ts salt
½ ts pepper
6 lasagneplater

Slik gjør du:
1. Kok lasagneplatene i saltet
vann tilsatt litt olje. Kok dem
ca. 5 minutter. Dekk en
stekeplate med plastfolie og
smør olje over. Ta opp
lasagneplatene av kjelen og
legg platene på stekeplaten.
2. Skjær løken i tynne båter og
skyll spinaten. Stek
kjøttdeigen i to omganger i
en stekepanne sammen
med margarin. Ta opp
kjøttdeigen og stek rødløk
og hvitløk raskt. Tilsett
spinat og smøreost og vend
det i pannen. Ha kjøttdeigen
tilbake i pannen og smak til
med salt og pepper.
3. Legg fyllet i en stripe på
lasagneplatene og rull
sammen. Legg rullene i en
ildfast form. Riv over
parmesan og sett formen
i stekeovnen ved 225 °C i
ca. 10 minutter. (matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat