buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Cannelloni
Cannelloni er navnet på store hule pastarør. Lasagneplater kan også fylles, og rulles til pastarør om du ikke får tak i Canneloni. I denne oppskriften har vi fylt lasagneplatene med kjøttdeig, ost og spinat.

Publisert: 26.jan.2015 04:00
Oppdatert: 26.jan.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:400 g kjøttdeig1 rødløk150 g frisk spinat1 båt hvitløk100 g magerost2 ss revet parmesan1 ss margarin til steking1 ts salt½ ts pepper6 lasagneplaterSlik gjør du:1. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje i ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta platene opp av kjelen og legg platene på stekeplaten.2. Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.3. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat